Gamintojo kodas:
10011982 „Royal Catering“ gaminimo įrenginys „Sous vide“ leidžia paruošti skanius ir maistingus patiekalus iš mėsos, daržovių, žuvies ir jūros gėrybių. Įranga tinka tiek namuose, tiek profesionaliam naudojimui restoranuose, kavinėse, greito maisto įstaigose, maisto sunkvežimiuose ir maitinimo įmonėse.
Sous vide metodas gamina tiksliai pasirinktoje temperatūroje ir laiku. Prietaisas užtikrina vandens temperatūros reguliavimą
30-95°C diapazone. Integruotas laikmatis leidžia nustatyti laiką nuo
1 min iki 99 h . Bendra sous vide kepimo įrenginio talpa yra
16 l . Tokia erdvi kamera išlaikys išbandymą profesionaliomis sąlygomis. 0,1°C temperatūros tikslumas garantuoja aukštos kokybės, kartojamą terminį apdorojimą. Jo dėka kiekvieną kartą galėsite paruošti tobulo skonio patiekalus.
LCD ekranas užtikrina lengvą įrangos valdymą.
Prekės savybės:- - Puikiai tinka švelniai ruošti vakuume supakuotą maistą,
- - Galingas kaitinimo elementas, kurio galia 500 W,
- - Laikmatis 1 min - 99 h, temperatūros reguliavimas 30-95°C diapazone, nustatymo tikslumas 0,1°C,
- - Lengvai valomas ir tvirtas korpusas iš nerūdijančio plieno,
- - 16 litrų talpa suteikia daug vietos įvairiems indams.
Techniniai parametrai:- - Katalogo numeris - 10011982
- - Prekės būklė - Naujas
- - Modelis - RCPSU-500
- - Ekranas - LCD
- - Įtampa [V] - 230
- - Galia [W] - 500
- - Atgalinės atskaitos laikmatis - laiko diapazonas - 1 min - 99 val
- - Atgalinės atskaitos laikmatis - Taip
- - Temperatūros tikslumas [°C] - 0,1 °C
- - Bendra talpa [l] - 16 l
- - Matmenys (PxPxA) - 40 x 36 x 22 cm
- - Svoris - 9,5 kg
- - Siuntimo matmenys (PxPxA) - 50 x 42 x 36 cm
- - Siuntimo svoris - 10,5 kg
Įskaitant:- - Sous vide kepimo įrenginys
- - Vartotojo vadovas